Sunday, April 4, 2010

AWARD....untuk sapa???

PENGUMUAN PENGUMUAN... SIAPA YG MAHU ATAU
MEMBANTU MEMBERITAHU ... sapa2 yg nenek link di side bar nie..


DIPERSUDIKAN AMBIL AWARD NIE TAUUUUU..

Sempena bulan April yg penuh dgn kemeriahan..kita berkongsi
anugerah ...tambah lagi mlm nie meriah dgn anugerah kan....


Pilih la nk yg mana ya....

KALAU NAK DUA-DUA PUN BOLEHHHHH....






Jgn lupa simpan elok2...

Ikhlas dari nenek untuk semua cucuku sayang..


.

29 comments:

Datin El said...

kita nak yang biru tu..boleh tak..huhu

SIREH JUNJUNG said...

datin El... dipersudikan sayanggg...nak dua2 pun apa salahnya...boleh tukar2 pakai setiap 2 hari sekali. he he he

surisarawak said...

salam nenek..terima kasih bagi award..akan sy gantungkan kat blog sy sebagai tanda penghargaan...Tqq yer...mmuuuaaah....

surisarawak said...

salam nenek..terima kasih sy ucapkan pd nenek bagi award ni pd sy..
saya pilih yg biru yer..akan saya gantungkan di blog sy sebagai tanda penghargaan dr nenek...tqq sekali lg....mmmmuuuahh...

boxhousestudio said...

nenek

macam tu je BHS suka intan berlian cam gini...tambah tambah cik habib asyik menayang segala berlian kat genting tuuuu......

MamaFaMi said...

Salaam Nek... Terima kasih banyak-banyak sebab sudi bagi mama crowns ni ye... Mulalah rasa macam dalam citer Princess Diary ni... hihihi.. Mama ambil dua dua sebab bak kata nenek, boleh ganti ganti pakai kan kan kan.... Big Hug buat nenek... moga diberkati kehidupan nenek. Amin

SIREH JUNJUNG said...

salam cucu ku suri... sedap namamu...ambik la sayangg...ingatkan nenek di hati mu ya..

salam BHS cucu sayangg...bakatmu terselah tanpa ungkapan...syukuri dgn pemberian Dia..

salam mamaFami dear..nostalgia sentiasa di minda kita... apala salahnya berangan2 dulu kan.. kot2 jadi kenyataan...

boxhousestudio said...

nek ..pembetulan...."macam tau tau aje BHS suka ....."....weee...mamafami pung dah mai amek award..la la la....

Fiza Nordin said...

terima kasih atas awardnye nenek...kite balik balik 2/2 sekali loooo heheheee bukan tamak tapi menghargai!

angelbeadscollection said...

nenekkkkk....nak jugak!!!!

liyanasani said...

tenkiu nenek........ muah muah2 cucu suka! cucu ni mmg x malu mintak dr nenek! tp x dulik cucu x leh tahan tgk bling2 ni.... hihihi time kasih ye nenek :)

SIREH JUNJUNG said...

to BHS..naluri seorang nenek... tau kemahuan cucunya. he he he

to Fiza nordin.. suka ke...nanti boleh tukar2 pakai kan..mahal tu harganya

to angelbeads..g la ambik nenek dh link to u dear.

to liyanasani...kenpa ambik satu..untuk mu sicomel...loteh

azlina said...

salam nenek..

sukanya nenek bila dapat crowns ni pertama kalinya dan hari ini dalam sejarah...seperti yg lain2 ina hendak pakai dua2 sekali pakai gilir2 yea nenek...

dapat juga merasa jadi permaisuri...nennek maccam tahu2 je hr ini genap setahun teratak hamba tu blh lah bertukar ke istana bila hamba memakai crown dan menjadi tuan puteri wlpn utk seketika di alam mimpi.

trm ksh atas tanda ingatan nenek terhadap ina...love you...

LILLIES AND LAVENDAR said...

My dearest nenek yang glam ni...Really apprieciated the award.Thanks for the lovely thots..Love you ..nenek@Puteri Pucuk Pakis

LILLIES AND LAVENDAR said...

To my dearest Nenek yang Glam.Thank you for the lovely thought.I really appreciate it.Love u..nenek@Puteri Pucuk Pakis

SIREH JUNJUNG said...

to azlina sayangg...
pakai la .. agar dikau boleh lena di ulit mimpi menanti PUTERA idaman mu hadir memberikan cintanya lalu di jadikan permaisuri di hati dan istana menanti nya..

muahh muahhhh


to lilies and lavendar..

ur ar most welcome ...


love ur all toooooooooooo

Aishah@Ariffin@Aqil said...

salam nenek...
cucu mai amik award nih...sukenye...cantikk...

kakrose said...

salam nenek..
kita datang nak amek tiara tu..kita pilih yang merahlah nenek ye.t/kasih..sayang nenek..ingat kat kita..

Nina Suria said...

timakasih la nek, bagi kita award tu, hisy kalo la tiara tu betul2 pasti cucu nenek ni tak payah buka gayah entp hikhikhikhik *angkut tiara ruby letak dlm peti besi, guna mangga besar tayar lori*

I luv u nek mmmmmuah

SIREH JUNJUNG said...

to aishah.. sayang padamu cucuku...

to kakrose.. kau selalu dihatiku..

to nina Suria..kalau tayar lori tak ada.. nenek ada tayar keretapi..gerenti tak hilang...

♥ItaJeff♥ @Something To Share said...

Salam....
sori..terlambat skit nak amik tiara...hehehe...wahhh perasan princess skejap rasanya pakai tiara tu heheheh..biarpun i sekadar dayang tukang angkut dulang hehehehehe

Shida Rahman said...

salam nenek...
tenkiu so muc for tiara (award), sori lambat beno respon, pc baru balik dari hospital.. sakit semput..he.he.. InsyaAllah nanti I amik yer.. tq so muc..muah..muah..

SIREH JUNJUNG said...

dear ita....memang u seorang princess sayangg...dulang yg u angkat berisi makanan untuk ur prince charming...he he he

to shida..alaa .. ciannya pc sakit ya...dpt tiara tu baik la dia... muah muah muahhhh

ina inna said...

salam nenek..
tkasih jemput saya ambil tiara ini...saya ambil merah dan biru sekali ye..tkasih banyak ye nenek.. :-)

leen hussain said...

salam kak
leen datang ambik award walaupun dah lama perasan blog orang lain suma dapat award...
terima kasih ekk...

SIREH JUNJUNG said...

salam ina inaa... kasih mu ku terima..

salam leen.. di persudikan sayang..kamu tergolong dalm yg layak...

NJ said...

SALAM NENEK
cucu dtg singgah sini dan dah follow nenek..cantik la crown tu..cucu belum ambik lg sbb baru dtg pertama kali...nti ada free cucu amik yer..
What a nice blog..dan sehingga dah berminat nak belajar jahit manik dah rasa ni...cantikk la..camane ek nak belajar..bgtau sikit nenek..

SIREH JUNJUNG said...

salam NJ..jom ikut kelas nenek...kasih singgat kat gua nenek ya

Werdah said...

Salam sireh junjung.

bulan april bulan meriah dgn anugerah ya.. kak ambil yang biru tu ya.. terima kasih.