Thursday, January 5, 2012

Le D'Amour Couture

Nie ada la butik nenek baru di buka.. sudi2kan la menyinggah ya...sekadar suka suka aja..byk la di butik tu. kain2 yg cantik belaka.. he he .. Happy shopping everybody

www.http://ledamour.blogspot.com







2 comments:

Papa-NtiQ said...

pertama sekali saya nak terima kasih kerana register follower kat blog saya ermm nak panggil apa ni kak NtiQ bolih hehehe....Kedua...woww pujian kerana clothing line yg menarik so cakap la kat mana boutiq nih? nampak macam high class jerr....saya kebetulan duk blogwalking dan singgah sini untuk baca bebarapa posts kat sini....

SIREH JUNJUNG said...

Trima kasih sudi dtg blog auntie nie ya.. terima kasih jua atas pujian..
saya berada di jb.. utk butik beraneka saree , saya hanya di butik Le D'Amour.blogspot.com aja... utk penghasilan sulaman manik, boleh trus berjumpa saya ya..